20 Mayıs 2018 Pazar

Rıch Man



 Lee Yoo Chan (Suho) Bilişim teknolojisi şirketi Next In’ın CEO’sudur. Kendi çabalarıyla bu şirketi kurmuştur ve şimdi gençlerin en çok çalışmak istediği şirket olmuştur. Kibirli biridir ve genel olarak insanlara güvenmiyordur.
 Kim Bo Ra (Ha Yeon Soo) memleketi Jeju Adası’dan üniversiteye gitmek için Seul’e gelmiştir.Hayali Next In için çalışmaktır. Bo Ra, Yoo Chan ile tanıştığında her ikisinin hayatları beklenmedik şekillerde değişecektir.
  
Esasında Yoo Chan ile Kim Bo Ra 'nın hayatları geçmişlerinde kesişmiştir. Ama Lee Yoo Chan yüz körüdür ve Bo Ra'yı hatırlamamaktadır. Bakalım esas oğlanımız, kızımızı hatırlayacak mı? 

      Dizi, 2012 yapımı  'Rich Man ,Poor Woman' adlı Japon dizisini uyarlamasıdır.

Şimdi gelelim Suho'ya :) Büyüdü de aktör oldu ya :) Oyunculuğunu  çok çok beğendim.Bu yazıyı sırf bunu söylemek için bile yazıyor olabilirim. 

                                  Öfkesini öyle hissettirdi ki, izlerken ben koltuğa sindim 

 


Mimikler  efsane. Bu diziden önce 'Suho'yu nasıl bir rolde izlemek isterdiniz? ' diye sorsanız, tam da bu karakteri tarif ederdim.


                 
                    Öyle sinirli gözüktüğüne bakmayın aslında, böyle de minnoş biri o :)


 16 bölümden oluşacak bu dizinin henüz 4 bölümü yayınlandı. Her hafta çarşamba ve perşembe günleri yayınlanıyor. Kore dizisi severlere tavsiye :)









10 yorum:

  1. Yaa biliyor musun bu aralar kore dizisi izlemeyi bıraktım. Öyle bir dizi olacak ki tekrar izlemeye başlayayım. Bu diziye bir şans vermeli miyim? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen oluyor öyle ya tekrara düşüyorlar o da sıkıyor bir süre sonra. benim suho kontejanından özel bir ilgim var bu diziye o yüzden objektif bir yorum yapamıcam:)konusu öyle çok değişik aman aman birşey değil klasik romantik komedi ama sevimli bir çift olmuşlar, atışmaları flan komik geliyor bana.)Bence bir bak sevmezsen devam etmezsin :)

      Sil
    2. Romantik komediyse bir şans vereyim ben de. :)

      Sil
  2. radio romance izledin mi, sevdin miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet izledim😊 Yoon doo joon gibi dıştan soğuk olan karakterleri seviyorum o yuzden sevmistim onu da😊

      Sil
    2. baksanaaa, son yazımdaki mimi yapsanaa yaaaaa, blogda ne yazmazsın mimiiii :)

      Sil
    3. Bakayim bir tabi ki denerim yazmayi👍🏻🙈😊

      Sil
  3. son yazıma bi baksana noluuuur :)

    YanıtlaSil

 

Çok Bulutlu'nun Günlüğü Template by Ipietoon Cute Blog Design